zeynebim zeynep arzu

Seni Seviyorum Nasil Denir?

Once kendinin asik oldugundan emin olmak lazim yahoo2 ..
Basta kendine konduramiyor fakat icinde onu gorunce biraz kipirtilanma ve kalp atis sayisinda artis varsa, onu dusunmeden yapamiyorsan, unutmaya calissanda hatirliyorsan bu is tamamdir..
Kendini ikna ettikten sonra sira cesaret gosterip o 2 kelimelik cumleyi sevgiline soylemeye gelir.. Askta onlarca sey saklidir.. Mesela cilginlik,cesaret,guc v.s…. Asigim hesabi abuk sabuk cilginliklar yapmadan once cesaret ve gucunu toplada sevdigin kisinin karsina gecip seni seviyorum de… He bu arada karsi tarafin icinden soyledigin cumleyi de duyamayacagini hesaba kat ve sesli soyle… Adami hasta etme…
Bu yazimi UYUZ oldugum birine ithaf ediyorum… Muhtemelen o da sevdigine cok sIk "seni seviyorum" demedigi icin karsi taraftan bu cumleyi pek duyamiyor..

Incoming search terms:

  • seni seviyorum nasıl denir
  • kıza seni seviyorum nasıl denir
  • bi kıza nasıl seni seviyorum denir
  • kıza nasıl seni seviyorum denir
  • bir kıza seni seviyorum nasıl denilir
  • bir kıza nasıl seni seviyorum denir
  • zazaca seni seviyorum nasıl denir
  • bir kıza seni seviyorum nasıl denir
  • bi kıza seni seviyorum nasıl denir
  • sevdiğim kıza seni seviyorum diyemiyorum

160 Yorum »

  1. esra demis ki,

    Kasım 5, 2006 @ 21:37

    sen onu bunu birak da uyuz olmayi nasil basariyosun onun yollarini anlat cok bilmis bay sisgobek

  2. Ynetici demis ki,

    Kasım 6, 2006 @ 01:13

    senin uyuz olmak icin benim tavsiyelerime ihtiyacin yok ki.. Sen zaten uyuzsun… Uyuzz Esra..

  3. dılara demis ki,

    Ekim 11, 2007 @ 23:17

    coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook guzel olmus olagın ustu

  4. arzu demis ki,

    Ekim 11, 2007 @ 23:19

    seni seviyorum demeyı coooooooooooooooook isterdım bıraz cesaret verdın…………………………………….!!!!

  5. tugay demis ki,

    Ekim 25, 2007 @ 07:30

    yha ıste bı deye bılcem o ıkı kelemeyı her seyı ogrencem ama ben kızı 14 senendır tanıyom ve o benı en yakın arkdısı sanıyo ıste…….olay bu ıkı kelıma ama ……..

  6. haurn demis ki,

    Ekim 28, 2007 @ 23:28

    bana cesaret verdiniz pazartesi günü gidip seniiiiii seviyorummmmm demeye çalıcammm yhaaa

  7. esr@ demis ki,

    Ekim 30, 2007 @ 01:06

    ya ben bır kızım ama cocukta benı sevıyor bende onu sevıyorum ama cocuk tepkı wermıyor benım ne yapmam gerekıyor ????? o tepkı wermıyorsa bendemı wermıyeyım.ıste sorun burada .senı sewıyorum demekle olmuyorkı:S:SS:S:s:s:S:

  8. esr@ demis ki,

    Ekim 30, 2007 @ 01:08

    senı ewıyorum demekle olmuyor bu ısler aloooooooooooooo

  9. sanane demis ki,

    Kasım 10, 2007 @ 08:37

    seni seviorm demekle olmuyor böle işler yahoo2 benden tavsiyeniz kesnlikle kızlar demesn çnkü kendilerini bişey zannedeleryahoo2 benkmsee seni seviorm demedm ve bir kişii seviorm galiba (L)(K) ama sevmeede bilirim onu bi kızla görünce çıldırasım gelior yahoo3 ama okul yardmcısının yardımcısı var ayyy amann nasıl tatlııı =) oda beni sevio galiba zırt pırt gelip uğraşıyor koroda şarkı slölüo arkilerimi islerken birden ona daldı gözüm ve hep bana bakıordu =) bi kere bne düşmüştm o kurtardı bni sizce ben hangisini seviorm yahoo3 emin değilşim BEN HİÇ BİR ERKEĞEDE SENİ SEVİYORUM DEMEM yahoo2yahoo2yahoo2 SENİ SEVİORM AMA KİMİ ??? :s

  10. genco demis ki,

    Aralık 4, 2007 @ 06:14

    hiç bir şeye isyan etmeyin isyanınız da a
    allaha değil
    allahsızlara oluyor takmayın böyle şeyleri herşey geilp gecer buda gecer
    kardeş

  11. derbeder_civan@ demis ki,

    Aralık 4, 2007 @ 06:34

    sevipte kavuşmayanlar kader bahane
    bütün tatvanlılara slm kendinize güzel kız arıyorsanız
    muhahkkak örtülü olsun efendi
    güelliğini
    takma güzellik nedir ki
    allllll mesela banu alkanda güzellık desen fizik desen var ne faydası ki

    sizlere ne yapıyorsanız yapın ama aldadmaya kalkmayın
    unutma ki ALDATAN HER ZAMAN ALDANIR aldatmayın
    ben 17 yaşındayım halende kendime göre birini bulmamışım
    ama inşallah kendime cok efendi birini bulurum sev ama karşılıklı
    tatvalı genco
    TATVAN ATATÜRK LİSESİNE SLM LAR OILSUN

  12. canan demis ki,

    Mayıs 29, 2008 @ 15:40

    ya kaRsıLıKsız sevıyoRsak.. bnm gururum vaR bn ona senı sveıyorm dersem o bana gıt basımdan salak der..

  13. iremm demis ki,

    Mayıs 30, 2008 @ 18:12

    iğrenç bhe bea

  14. eliff demis ki,

    Haziran 24, 2008 @ 20:01

    yha aslında ben yrn bi çocuğa seni seviyorum dicektim ama heralde bu yorumları okuyunca demem zaten tam olara onu svdiğimden de emin deeğilim biri 7 yıllık arkadaşım diğeri de işte o çocuk kararsız kaldım ne yapcağımı bilemiyorum aslında ben sni seviyorum diye nasıl denir onu bile tam bilmiyorum bbbbbbbbbeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkk (berk) mi aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeettttttt (ahmet) mi yormlarınızı ekliyorum

  15. birisi demis ki,

    Temmuz 16, 2008 @ 13:57

    yha bende kimseye yürekten seviyorum diyemem gerçek sevgiyinasıl anlıcamben yha

  16. birisi demis ki,

    Temmuz 16, 2008 @ 13:59

    pekibana kim yardımcı olcak bende kimseyi seviyorum diyemiyorum of ulan offff

  17. derbeder demis ki,

    Ağustos 20, 2008 @ 21:32

    ya arkadaşlar ben dayımın kızını çok seviyorum ama söyleyemiyorum onuda amcasının oğlu isteyecek yani işler karışık ben ne yapayım fikri olan lütfen bekliyorum

  18. tayfur demis ki,

    Ağustos 23, 2008 @ 13:19

    seni seviyorum demeyi cok ama cok istiyorum ama demek okadar kolay degil

  19. onun meleği demis ki,

    Ağustos 30, 2008 @ 12:15

    tşk ederim çok güzel olmuş ve ben ALPAYI SEVİYORUM

  20. gıcık demis ki,

    Ekim 26, 2008 @ 16:32

    tşk zaten ben dedim ama o cevap vermedi utanmıyomusun diye sordu yok dedim şimdi sokakta yan yana geçince bile napcamı şaşırıyorum ama o nederse desin ben onu seviyorum ben ŞEVVALi SEVİYORUM!!!!!!!

  21. gıcık demis ki,

    Ekim 26, 2008 @ 16:36

    onu bizim gıcık karşı komşuyla görünce çocuğu boğasım geliyo(TAYLAN)taylan iyi ama şevvalimle onu görünce çocuğu çin işkencesine sokasım geliyo
    ŞEVVAL SENİ SEVİYORUM…..sende bana bişi de lütfen..

  22. emre demis ki,

    Ekim 27, 2008 @ 16:06

    yha ben bi kızı seviyorum adı banu ama bi turlu acılamıyorum kızla 8 seneden
    beri arkadasız seni seviyorum desem sizce bana ne der cvp fltnnn

  23. emre demis ki,

    Ekim 27, 2008 @ 16:07

    yha ben banu adında bi kızı seviyomm…. amma gel
    görkü kızla 9 senedir arkadasızzzz
    nası acılcam cvp plssss

  24. İBRAHİM demis ki,

    Ekim 28, 2008 @ 13:58

    SENİ SEVİYORUM MERVEM

  25. mahvolmuşşş demis ki,

    Ekim 29, 2008 @ 22:14

    ben de onu çok seviyorum o da beni galiba=) ama çocuk benm en ii arkadaşım.ben geçen sene onun en yakın arkisiyle çıktım :S ama şimdi onu seviorm.ama o hiçbişi sölemio çünkü benden hiçbişi duymadı.sadece bazı kişiler seni sevio dedi ona.o hiçbi tepki vermediii(bn bir kızıımm nasıl derim ben ona seni seviorm)diye yhaa…

  26. ELİFÇETLİ demis ki,

    Ekim 29, 2008 @ 22:33

    dedim ama bana seni sevmiyorum dedi tam 12 sevgilisini gözümün içine baka baka söyledi benim için dünya yoktu bana yardım edin yoksa bu dünya bana zindan olucak

  27. hatice mengir. demis ki,

    Kasım 15, 2008 @ 15:32

    sakın kızlar sıze seslenıyorum denemeyın sakın kızlar erkeklere boyle bırsey demesın cunku ben dedım ama cevap alamadım aklımdan onu bır turlu atamyorum onu bı kızla gorunce uyuz oluyorum cunku onu cok sevıyorum o benım canım ama bu benden sıze bı tavsıyedır.eger onu sevuyosızı bende bılmıyorum ama sakın bı erkeğe senı sevıyorum demeyın kızlar sıze guvenıyorum kızlar byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  28. kadircan demis ki,

    Kasım 18, 2008 @ 21:00

    cok enteresan yahoo2 guzel olmus elıne agzına saglık..

  29. emre Can demis ki,

    Kasım 24, 2008 @ 18:52

    böyle değil seni seviyorum demek karşısına çıkamam be ben

  30. mahvolmuşş demis ki,

    Kasım 24, 2008 @ 22:51

    off off ben bir kız olarak gururuma yediremiorm o da söleyemio.Ama birbirimizi çok seviorz bunu ikimiz de hatta çevremizdeki herkes bizden ii bilio ama bi türlü açılamadık birbirmize..napmam gerekiyi ?lşütfene akıl verin yha?hiçbişi yokmuş gibi mi davranmalıyım?yoksay haykırarak (gururumu devirerek)seni seviorm mu demeliyim?(çocuk benim kankam)

  31. seyyid demis ki,

    Kasım 26, 2008 @ 17:46

    yha bn bir kızdan acayip hoşlanıom derste ona bakmadan duramıom bakınca karnıma bişeyler oluyor sonra kalbim hızlı atıyor ve ve ellerim titriyor ama bu kıza bir türlü bn seni seviyorum diyemiyorum o cesaret yok bnde çünkü ya bni terslerse diye korkuom orda rezil olmaktanda çok korkuom ne yapmalıyım bişi önerebilirmisiniz

  32. ZuhaL demis ki,

    Kasım 27, 2008 @ 18:46

    O NU ÇOK SENİYORUMM …. BGN ONUN İÇİNN KIZLAR TUVLETİNE TIKINIP AĞLAMAKTA VARMIŞŞŞ DÜNYDA KADERE YAZILAN BUU!!!!!!!!!!!!:

  33. ZuhaL demis ki,

    Kasım 27, 2008 @ 18:48

    BN ASLA SENİ SEVİORM DİYEMEMM HEM ERKİĞİN SÖLEMESİ LZMM BANNE NSL OLSA HARETİME DAYANAZMAZ BİZ KİŞİ GÖNDERİOZ SENİ SEVİORM DİOMORZZZZZ

  34. merve demis ki,

    Aralık 3, 2008 @ 14:17

    kolaykolay söylenmez çünkü onun seni sevdiğini bilmen yeter illa diceksen kolay utanıyor san çok zor
    bende utanıyom yarın soylerim

    SENİ ÇOK SEVİYOM ERCAN WE MERVE

  35. tugay demis ki,

    Aralık 7, 2008 @ 20:40

    arkadaşlar ben bizim mahalleden bir kıza aşığım oda bana deliler gibi aşık ama ikimizde söyleyemiyoz haber yolluyoz

  36. seda demis ki,

    Aralık 7, 2008 @ 20:42

    ben bizim siteden bi çocuğu seviyorum.oda beni seviyo açıkca söyledik açıkcası filmlerdeki gibi öpüştük o ilk hamleyi yaptı onu çok seviyorum.

    KAMİL AND SEDA

  37. seda demis ki,

    Aralık 7, 2008 @ 20:46

    İŞTE BÜYÜK AŞK BUNA DENİR ARKADAŞLARIMA MORAL VERMEK İSTİYORUM BİZDE İLK ÖNCE KAVGA EDİYODUK ARKADAŞ SONRASIDA MALUM AÇIKCA SÖYLEMEKTEN HİÇ KORKMAYIN BEN KIZIM AMA AÇIKCA SÖYLEDİM

  38. lokman girti demis ki,

    Aralık 10, 2008 @ 06:31

    bence seni sevmek sözcüğü dünyanın en zor işidir beni o kardeşi gibi görüyodu ama aradan 3 yıl geçtikden sonra gelip banas kendesi teklif açtı seni çok ama çok seviyorum değip ağladı :S:S:S:S:S:

  39. lokman girti demis ki,

    Aralık 10, 2008 @ 06:32

    seni çok seviyorum demek çok zor

  40. kadir demis ki,

    Aralık 20, 2008 @ 21:03

    yazı guzelde kız tepki vermezse yene ama bengende seviyorum HAVVA SENİ SEVİYORUM…………………

  41. ela demis ki,

    Aralık 30, 2008 @ 15:04

    yhha rkadaşalr bi çoçuk onu 1 seneye yakın seviyorum anun sevip sevmedigini bilmiyorum beni gördüg yerde bana bakıyo verdigim mektupları okuyo ama ona gidip seni seviyorum diyemiyorum offf bana cevap verin lütfen!!!

  42. Uğur ÇAKIR demis ki,

    Ocak 7, 2009 @ 23:49

    ARKADAŞLAR BİR KIZLA 2 YILDIR ARKADAŞIZ VE SENİ SEVİYORUM DEDİM HEMDE ÇOOK GÜZEL BAŞ BAŞA KALDIĞIMIZ BİR KAFEDE VE BANA ARKADAŞ OLMAYA DEWAM EDELİM AMA SEVGİLİ OLMAZ DEDİ BEN SENİ ARKADAŞ GİBİ SEVİYORUM BUNU SÖYLEMENİ İSTEMEZDİM AMA KIRILMADIM DEDİ.BENİM DÜNYAM HALA YIKIK AYNI SINIFTAYIZ HER GÜN GÖRMEK ZORUNDAYIM ÇOK İSTEDİĞİM HALDE BAKIŞLARIMDAN ANLIYOR VE ÜZÜLÜYOR BANA ÇOK BELLİ UZUN ZAMANDIR ANTİDEPRASAN KULLANIYORUM SEVİYORUM DİYECEĞİNİZ KİŞİ BİRAZ UZAĞINIZDA OLSUN GÖZDEN UZAK KALPTEN IRAK HESABI HER GÜN ACI ÇEKMEK GERÇEKTEN ÇOK ZOR BU KONU ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN DİKKAT EDİN ESKİŞEHİR ÇAMLICA ASİ GENCİ DÜNYASI YIKIK OLSADA O HALE SERSERİ VE SEVDİĞİ BAŞKASINI SEVSEDE HALA ÇOK SEVEN BİR SERSERİ…!

  43. ilyas demis ki,

    Ocak 9, 2009 @ 11:51

    arkadaşlar erkek kız fark etmez ben bir kıza aşık oldum ve kıza diyemiyorum seni seviyorum….yardımınızı bekliyorum

  44. şewal pisikopat_rapçi demis ki,

    Ocak 13, 2009 @ 18:01

    ben aliyi .ok seviyorum ama söyleyemiyordum ama en sonunda söyledim ona seni seviyorum dedim esra çok teşekkür ederim senin sayende cesaretimi toplayıp ona seni seviyorum dedim
    çok saolyahoo2

  45. ahmt demis ki,

    Ocak 14, 2009 @ 21:31

    bnde 1 yıldır bi kızı seviyorum ama o ilk bşlarda bşka birini seviyodu galiba şimdi beni seviyo derslerde falan bna bktığını görüyorum msnde fln nickler alakalı ona artık gidip açılcm
    SENİ SEVİYORUMMM dicm…
    bnce eğer aşık olduğunuzdan eminseniz ve karşı tarafında size aşk olduğunu hissediyorsanız fazla zaman kybetmeyin çok geç olabiilir
    ben bunu yşadaım ama bu sefer gidip diycem
    off offf

  46. esma demis ki,

    Ocak 16, 2009 @ 15:43

    ya ben sanki seni seviyom demeyi bilmiyom olay şudur en yakın arkadaşımda onu seviyo ama benim onu sevdiğimi kimse bilmiyo bn napcam ya nasıl açılcam bu çocuğa

  47. DUYGU demis ki,

    Ocak 17, 2009 @ 11:26

    BEN BİR KIZA AŞIĞIM 3 SENE OLDU VE KOMŞUMUZUN KIZI BEN BAZI OLAYLAR OLDU ARAMIZDA ARKADASLARIMI FİLAN KISKIRTTI BEN ONU GERÇEKTEN SEVDİM KOLUMDA FAÇASI BİLE VAR BANA SANKI AŞIK GİBİ BAKIYO KARDEŞIM ISE KICIK GİBİ BAKIYO DİO NASI ANLYABİLİRİM 11 İHTİMAL BİLE OLSA BEN ONSUZ YAŞAYAMAM ÖLÜRÜM BOLUR CVP YAZIN LÜTFEN………..

  48. robin demis ki,

    Ocak 17, 2009 @ 20:59

    ben asla konuşamam cesarette edemem

  49. esma demis ki,

    Ocak 18, 2009 @ 18:25

    ya bana akıl verin onu çok ama çok seviyorum napcam ben

  50. sssssss demis ki,

    Şubat 14, 2009 @ 23:33

    ya ben seviyorum ama işte o beni seviyomu o malum o beni arkadaşı olarak goruyo ya da bana oyle geliyo hatta sınıfta bile yanımda oturuyo ama ona nasıl seni seviyorum diyecegimi bilmiyorumm

  51. a demis ki,

    Şubat 17, 2009 @ 17:02

    bende

  52. ahmet demis ki,

    Şubat 17, 2009 @ 22:09

    byler,bayanlar bakın birisinin sizi sevdiğinden zaten emin olamazsınız yani emin olsam gidip derim flan bunlar boş… eğer siz ona bakarken bunu farkettiyse vede oda size bakıyosa tamamdır… giidn açılın bnd ebiliyorm bu kadar kolay değil ama çok çok geç olabilir uzun süre göremeyeilirsiniz he rgece kndinize sitem etmek yerine gidin açılın ben böyle derim …

    başka fikri olan yazsın plss

  53. esma demis ki,

    Şubat 26, 2009 @ 17:33

    onun beni sevdiğini nasıl anlayabilirim

  54. asık cocukk demis ki,

    Mart 12, 2009 @ 18:29

    kardeslerım arkadslarım senı sewıyorum dıyenımız war dıyemeyınımız war ama bır seyı atlıyoruz benım senı sewıyorum deme sansımda yok kız benı sevmıyor bır baskasına asık 2 ama asık oldugu cocuk onu sevmıyor 3 bu benım ıcın bır sans ama olmuo ıste kıs benı arkadası olarak bılıyo ama sozum olsun okuldan mezn olunca cıkıcam karsınızna senı sevıyorum senı cook sevıyorum dıyecem ve kızı etkılemek ıcın elımden gelenı yapıcam yok bole bır ask ben onun ıcın okuldakı bolumumu degıstırıcem melek dusuncem degıstı ısletme ısterken o ıstıyor dıye uluslarararsı ılıskıler okumaya karar werdım o ıstedıgı yer ızmır ben nereyı kazanbırsam kazanıyım onun gttıgı yere gıdıcem umıdımı kesmıyorum 1 yıl once onu gorup asık oldugumda omrum hayatımda hıc onunla konusamam zannedıyorum sımdı sınıfta arkamda oturuyo hemde cok ıyı arkadasaız yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmıyo ama sevıyorum ıste onu hele bır mezun oluyım cıkıcam karsına anlatımcam butun ıcımden gecınlerı hepsını hemde hhepsın

  55. asık cocukk demis ki,

    Mart 12, 2009 @ 18:32

    belkı onun benden hoslanmsını yıllarrrrrr sonra soglarsam buradakı forumdakı herseyı ona okutacagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum

  56. Anonim demis ki,

    Mart 22, 2009 @ 19:30

    ya benimde sevdiğim var oda benden hoşlanıyomuş ama bana hiç belli etmio birazda utangaç olduğundan dolayı ben onu bayadır bekliyorum ama hala bi gelişme yoq napmam lazım seni seviyorum desemmi acaba

  57. eslem demis ki,

    Nisan 5, 2009 @ 11:03

    seni çok seviyorum dermek çok zor ama lütfen anla seni çokkkkkk sevion

  58. eslem demis ki,

    Nisan 5, 2009 @ 11:04

    arkadaşlar seni seviyoeum demek çokta kolay deil o yüzden cesaret bulamıom kendimde ve çok korkuom demekten ama çoook seviom

  59. gamze demis ki,

    Nisan 7, 2009 @ 12:20

    ben çok tatlı birini sevdim adı abdulsamed halada seviyorum oda beni seviyor ama bir yanına gidip seni seviyorum diyemedim en başlarda bana sen ne oluyonda beni seviyom ben seni sevmem lazım dedi ama ben ona sen ne istersen iste seni sevecegim dedi onu çok seviyorum onun için bir sürü oyun oynadım 15 yakın kjız yolladım onu ayartsınlar diye o gamzeyi seviyorum demiş ben çok mutlu oldum ama bana hala çıkma teklifi etmedi

  60. mehmet ali demis ki,

    Nisan 8, 2009 @ 14:45

    benim sevdiğim var adı ezgi onu görünce tir tir titriyorum böyl eiçime bişler oluyor o da beni seviyor biliyorum ama söyleyemiyorum onun la tek bir kelime bile konuşamıyorum peki bununn sonucu nasıl yani cevap

  61. tunahan demis ki,

    Nisan 8, 2009 @ 15:43

    benim sevdiğim kızın adı elif nur onu sevdiğimden heminim ama söleyemedim artık sölicem

  62. yyyyyyyyy demis ki,

    Nisan 10, 2009 @ 19:42

    yha sınıftan hoşlandığım bi çocuk var ona seni seviyorum nasıl demeliyim konuşurken bilene yüzüne bile bakamıyorum

  63. Mehmet demis ki,

    Nisan 24, 2009 @ 16:19

    Bana cesarat verdiğiniz için teşekkür ederim.Pazartesi gidip o kıza olan aşkımı itiraf edeceğim.İşşallah bu iş olur ve benimle çıkar.Eğer çıkarsa ellerinizden öperim.Ben o kızı deliler gibi seviyorum.SEVİYORUM SENİ*NİL*varmı laaaaan……

  64. nazif demis ki,

    Nisan 30, 2009 @ 13:28

    bana cesarat verdiiniz icin tesekur ederim pazartesi gidip o kiza olan askimi itiraf edeceim isalah bu is olur ve benimle cikar eer cikarsa ellerinizden operim ben o kiza deliler gibi seviyorum seni seviorum seni arzu varmi laaaan.

  65. nazif demis ki,

    Nisan 30, 2009 @ 13:30

    seni seviyorum arzu cok saolun bana cesaret verdiniz yarin ona gidip seni seviyorum diicem.

  66. ArSu demis ki,

    Mayıs 5, 2009 @ 15:12

    Yası qsl olmu$

  67. minik_peri_ZEYNEP demis ki,

    Mayıs 8, 2009 @ 17:23

    bence sevmek uğruna ölmek demektir.
    Seni Seveni Sende Sev Kalbini Kıraanın Kalbini Kır

  68. HAYAL***İREM demis ki,

    Mayıs 12, 2009 @ 16:42

    ya bn yaklasık 7-8 aydır birini seviyorum ve galiba ona gerçekten aşığım cesaretimi toplayıp ona seni seviyorum diyebilirim ama benim kankamla sevdiğim çocuk kanka eğer bn ona seni seviyorum dersem kankam bana küser ama küsmasini istemiyorum ne yapmalıyım böle olmuyo nolur bana yardım edin

  69. uzman 9/? m€tin demis ki,

    Mayıs 12, 2009 @ 22:46

    o kadar kolay mı zannediyorsunuz seni seviyorum demek onu demek varya …… ister

  70. uzman 9/? m€tin demis ki,

    Mayıs 12, 2009 @ 23:00

    ANLATIYORUM … benim yaptığım bir delilik simdi sizwe bi cesaret vereceğim kopucaksın hangi saat olursa onun yanına ucacaksınız!
    sevdiğiniz kisiye söyleyeceğiniz 2 kelimeyi direk söylemeyin
    söylediğiniz an tepkisi ne ! ya da ‘NE DEDİN SEN’ gibi davranacaktır.
    BUNU ALISTIRA ALISTIRA söylemeniz gerekmektedir.

    benim yaptıklarım:HER GUN EVİMİN ONUNDEN GECEN GUSEL KIZA BİR PLAN HAZIRLADIM o her gun yoldan gecerken ben öğlenci olsamda sabah 8 de kalkıp ona bakardım ve sonunda cesareti topladım onun yanına gitmeye karar verdim gunaydın dedim (bu arada cebimde kucuk bir hediye) okula mi gidiyorsun falan demistim eğer burada size azda olsa odaklanarak bakar ise icinizden sizin onu sevdiğinizi biliyormus gibi bakarsa iste zamanın geldi ona anlat herseyi onun icin neler yaptığini ve onada sende beni seviyormusun diye sorun simdi burası COK ONEMLİ EĞER HEMEN CEVAP VERİRSE BENDE SENİ SEVİYORUM DER İSE TAMAMDIR ”””’AMA BENDE ,AYNEN GİBİ CEVAPLAR İNANMAYIN ya da bir süre bekleyip cevap verdiği xzaman ani olduğunu sizi kırmamak icin bisey yapmak isttemese bile hediyeyi karsınızdakine verin hic birsey belli olmaz bir gül bile olayı cozebilir zaten sizin kaybedecek hicbirseyiniz yok bunu aklınızdan cıkarmayın bu yazıları kıza gitmeden 2 saat önce tekrar okuyun cunku uyuduğunuz zaman herseyi unutur hatta sevdiğiniz kisiden bile soğuyabilirsiniz zamanla o yuzden su isi ciddiye alın…

    canakkale /metin 9/?

  71. HAYAL***İREM demis ki,

    Mayıs 13, 2009 @ 14:54

    sakın yüsüne karşı bisi demeyin
    ben dün denedim ve olmas die sonuç aldım sise tavsiye hiçkimseye direk seni seviyorum demeyin gerekirse içinisde tutun

  72. HAYAL***İREM demis ki,

    Mayıs 13, 2009 @ 14:55

    ama ben hala onu seviyorum SENİ SEVİYORUM HALİL

  73. uzman 9/? m€tin demis ki,

    Mayıs 13, 2009 @ 21:21

    vay doğru noktayı buldu arkadasımız tebrik ederim icinizde tutun tutabildiğiniz kadar bir gün gelir yahoo2

  74. sergen demis ki,

    Mayıs 15, 2009 @ 15:36

    sevmek cesaret ister
    (BERNA SENİ SEVİYORUM)

  75. Anonim demis ki,

    Mayıs 19, 2009 @ 23:51

    ben bugn dedım senı sevıyorm

  76. ChesteR demis ki,

    Mayıs 26, 2009 @ 14:55

    BüşR@ Seni ÇooooKK Ama ÇoooK SeviyoruM………

  77. Ekimsu demis ki,

    Mayıs 28, 2009 @ 18:20

    Ben cesaretimi topluyorum. Ama onu gorunce cesaret falan kalmiyor.

  78. nazif demis ki,

    Mayıs 29, 2009 @ 12:27

    seni okadar 4ok seviyorum ki arzu bilemesin sana baktimda titremeye basliyorum kalbim yerin den 4ikicak gibi oluyorum gel brakma elimi seni okadar cok seviyorum ama sen anlamiyorsun seni seviyorum arzu.

  79. nazif demis ki,

    Mayıs 29, 2009 @ 12:32

    seni seviyorum arzu seni birtek seni seviyorum arzu bunu neden anlamiyorsun ki seni gercekten cok ama cok seviyorummmmmmmmmmm.

  80. rahmi demis ki,

    Mayıs 29, 2009 @ 14:23

    Ben Gamze adında bir kızı 6 yıldan beri seviyorum. Bunu bir kaç arkadaşıma söyledim ama ona bir türlü söyeleyemedim onu bir anda karşımda görünce ne yapacagımı bilemiyorum. O su anda baska bir okulda ve bende 2 yıl oldu okullarımız ayrılalı unutmak için herşeyi denedim ama unutamadım. Çok kötü durumdayım. Okuluna gidip bir çıkışta onu alıp söylemek istesemde bunu yapamıyorum. Ya kötü bir karşılık verirse o zaman ne yaaprım diye açıkçası kalbime gömmekde istemiyorum. Bunu gidip artık söyleyecegim kendimi üzmekten başka bir seye yaramıyor … Ama bunu nasıl yapmalıyım 2 yıl aradan sonra geçip karşısına yahoo3 Ben Seni Seviyorum mu diyecegim offf off çok kötüyüm çokkkkk yahoo3 Gerçekten aşık olanların Allah yardımcısı olsun ne diyeyim baska

  81. mehmet can demis ki,

    Haziran 2, 2009 @ 21:07

    arkadaşım denedim doğru çıktı.sana çooooooooooooookkkkkkkkkkkk teşekür ederim…

  82. nazif demis ki,

    Haziran 3, 2009 @ 16:32

    arzu askim seni cok seviyorum hani senin icin seve seve olurum seni omrumun sonuna kadar dak beklerim seni cok ama cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

  83. nazif demis ki,

    Haziran 4, 2009 @ 11:07

    a6kim sin sen benim gul yuzlum guzel 4i4eim gel desem gelirmisin canimsin sen benim oyle bir sevdim ki ates gibi yandim sanki diva ne oldum sana seni seviyorum arzu bak dalipta gitsin gozlerin gozume askimsin sen benim seni seviyorum arzuuuuuuu.

  84. nazif demis ki,

    Haziran 6, 2009 @ 14:02

    seni seviyorum arzu gozum senden baskasini gormuyo seni cok ama cok seviyorum gel brakma elimi kelep4e vur elime sakin ama sakin brakma beni seni cok seviyorum arzu birtanem seviyorum seni carpan kalbimi susturamam kalbinin orasin na bir yer a4 ve oraya gom beni neden mi nedeni cok basit4unku cok seviyorum seni gormesem bir gun seni yerimde duramam askim demeyi cok ama cok istiyorum yikmasakin beni arzu seni seviyorum arzuuuuu.

  85. elif demis ki,

    Haziran 8, 2009 @ 21:11

    BENİM SEVFİĞİM KİŞİYE SÖYLEMEYE CESARETİM VAR. AMA YA BENİ SEVMİYORSA BENİ TERK EDERSE BİR DAHA KONUŞMASSA…..

  86. elif demis ki,

    Haziran 8, 2009 @ 21:12

    birini seviyorum ama çok acılar çakiyorum…….

  87. Soner demis ki,

    Haziran 17, 2009 @ 08:13

    bir kız için intihar etmeyin eğer onun için intihar durumuna geLdiyseniz zaten o buna değmez Demektir!

  88. akif demis ki,

    Haziran 20, 2009 @ 21:15

    lan ben bile 12 yaşındayım bütün sevdiğim kızlara seni seviyorum dedim hay sizin erkekliyinize tihhhhhhhhhhh

  89. BURCUU demis ki,

    Haziran 23, 2009 @ 16:04

    ya çıkın karsısına herseyı qöze alark senı sevıyorum dıyınn

  90. samet demis ki,

    Haziran 28, 2009 @ 19:28

    ben bizim sınıfta birini seviyordum bir iki seneden beri işte teklif ettim kabul etmedi herkesin içinde seni seviyorum dedim hocaya söyledi ama o da beni seviyor çünkü hergün bana bakıyor ne yapmam lazım başkaa:d

  91. Anonim demis ki,

    Haziran 29, 2009 @ 17:46

    onu seviyorum işte onu bırakamam

  92. Anonim demis ki,

    Temmuz 5, 2009 @ 17:21

    demek zor bence

  93. göksel demis ki,

    Temmuz 10, 2009 @ 12:08

    SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM AŞIĞIM SANA BTL..

  94. _FATOŞ_ demis ki,

    Temmuz 24, 2009 @ 20:29

    NE OLURSA OLSUN NE YA BU SENİN HAYATIN HİÇ KİMSE BİŞE DİYEMEZ SEVDİGİNİN KARŞISINA ÇIK SENİ SEVİYORUM HEMDE ÇOK BAKTINIZ CESARETİNİZ FAZLA SENİ SEVİYORUM ANNA ARTIK DİYİN BEN DEDİM VE ÇOK MUTLUYUM YA BU KALP SENİN KARDEŞİM DEMEKKİ ONU SEVMİŞ SENDE SÖLE DİMİ AMA…
    HADİ GÖRİYM SİZİ…

  95. abdurrahman demis ki,

    Ağustos 12, 2009 @ 18:49

    neden söyleyemiyorum biliyormusun kalbim onu görünce sayısını sayamıyorum

  96. nazif demis ki,

    Ağustos 28, 2009 @ 14:05

    slm ben nazif yeni bir kizla tanistim onu cok ama cok seviyorum ismi birsel ama cok guzel ona deliler gibi asiim ama ona birtek soyleemiorum onu cok ama cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm .

  97. alyy..!!! demis ki,

    Eylül 8, 2009 @ 17:13

    yhaaa siz neyı tartşıosunzzz kızla ilk başta yakın arkads olcksn herseyı pylşcaksın hep iltifat etceksinn… meselaa bigun buluştunuzz konuşn guldurrun kızları. kızlarr komık erkeklerden hoşlnar ama kndınızı kçk duruma duşrmeden gldurun zamanla aranz baya iyi olckk gzrken koluna grck fln sen daha çok etkılncksn aamaa ilk once kanka olmya bakın kızlaa sonraa ztnn berabr çok wakıt gçrdnz içinn kızda size karşı boş dgldır.. ve o iki sihirli cümleı soleyın ama yer ve zaman onmlı msnde msjla yada okulda olmazz yuzyuze manzaralı bı yerdee ark gbı gtcksnz ve solıceksnz o dusnmem lzm dedıyse bılınkı o iş olmuştrr çnku senın yuzune karşı solıymez utanırr ve eve gdnce telefonuna bak msj glmştr eft eft eft eftt sçs … <3 yazan bi msjj hadı hyrlı olsnn bnce tavsıyemm denyn bn bole yprm herseyde ışe yarar herkız etkılenrr

  98. cihan demis ki,

    Eylül 14, 2009 @ 15:55

    e ne var ki.. bakın bu yazıyı yazdıktan yaklaşık 2 saat sonra bi kıza söyleyeceğm .. onun ıcin girdim zaten yahoo2

  99. gizli demis ki,

    Eylül 15, 2009 @ 10:32

    yaa arkadaslar ben bi kıza asık oldum gittim soledim ama bişi demedi ama aynı mahalledeyiz beni dişarıda görünce hemen balkona çıkıyo ve bana gülümsüyo bida teklif yapayım mı? yoksa ona birsey demeyeyim mi??????????? cevap beklıyorum

  100. kadir&beyza demis ki,

    Eylül 15, 2009 @ 10:43

    arkadaslar ben bi kıza teklif ettim bişi solemedi ama her bakıstıgımızda
    yüzüme bakıyor ve ikimizde birbirimize bakısıyoruz tam kıza teklif etcekken kız kacıyor benden ne yapıyım ama cooooook sevıyom yaaa
    çevap bekliyom

  101. fatih korkmaz demis ki,

    Eylül 22, 2009 @ 15:08

    bende çok seviyorum yha

  102. nazif demis ki,

    Eylül 24, 2009 @ 15:56

    seni seviyorum bitanem sana asiim gozum senden baskasini gormiyor sana asiim be anlasana hadi uzat elini bana seni seviyorum b

  103. nazif demis ki,

    Ekim 1, 2009 @ 16:03

    birsel seni cok seviyorum ama sana bunu soyleemiyorum seni cok ama cok seviyorum birsel seni seviyorum cumlesi ni soylemek okadar cok zor ki sen bile anayamasin seniseviyorum birselllllllllllllllllllllllllllllll…………

  104. ferhat demis ki,

    Ekim 12, 2009 @ 16:51

    bir kişiyi seviyorsan önce sen kendine geleceksin ve bütün kötü huylarını bırakacaksın.Mesela küfür ediyorsan sen bu alışkankıltan vaz geçecen arkadaş bunu başka yolu yok.Sen sevdiğin kişinin nelerde hoşlandığını bi şekilde örenecen.Sonra sana sıra gelecek sevdiğin kişinin seni de sevdiğini düşünüyorsan yada seni sevdiğinden emin olacaksın arkadaş.Sıra o iki kelimeye gelecek kızın karşısına geçip SENİ SEVİYORUM kelimesini diyecen sonra karşı taraftan sana olnumlu vaya olumsuz bir cevap gelebilir en kütü ihtimal bi tokat yesin arkadaş sen de buna katlacanan

  105. mc ferhat demis ki,

    Ekim 12, 2009 @ 16:54

    bende ilk önce heyecanlıydım ama sonradan kıza dedimki SENİSEVİYORUM sensiz yapamam dedim.O da ban adedi tabi seni seviyorum diye ha bide bu sözü söylemen için cesaret lazım.Ses tonuna da bi ayr çekersin ve sonra SENİ SEVİYORUM dersin arkadaş ben onu bunu bilmem(U)

  106. !!!!!!!! demis ki,

    Ekim 12, 2009 @ 16:56

    SENİ SEVİYORUM

  107. !!!!!!!! demis ki,

    Ekim 12, 2009 @ 16:57

    VALLA ARKADAŞ Bİ SÜRE KALBİNE MUKAYET OLACAN BEN DE ÖYLEY DİM AMA CESARETİMİ TOPLADIM VE SÖYLEDİM

  108. nazif demis ki,

    Ekim 13, 2009 @ 16:22

    birsel seni cok ama cok seviyorum sensiz yapamiyorum senin icin de seve seve olurum sana asiim birsel sensiz yapamiyorum bitanem cok ama cok guzelsin seni seviyorumbirselllllll………………………………………………..

  109. nazif demis ki,

    Ekim 13, 2009 @ 16:27

    sssssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeevvvvvvvvvvvvvvvvvvvviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm bbbbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssssssssssssssssssssseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll…,……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    .

  110. negress demis ki,

    Ekim 23, 2009 @ 15:13

    ALLAHIM BUGÜNLEREDEMİ GÖRECEKTİM YARABBİM ALTTARAFI (SENİ SEVİYORUM) DİYECEZ BOŞU BOŞUNA SİTERE GİRİYORUZ

  111. nazif demis ki,

    Ekim 30, 2009 @ 14:19

    birsel benimle konusmuyor neden bilmiyorum ama nolursa olsun ben onu cok ama cok seviyorummmmmmmmmmm ona delilir gibi de asiim o beni sevmese bile ben onu sevicem o kimi isterse onu sevsin ama ben sevdim mi de severim seni seviyorum birselllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.

  112. nazif demis ki,

    Kasım 2, 2009 @ 16:23

    ah benim biriciim cok geldi goreceim sart etim yemin etim uruna oleceim seni seviyorum birsel

  113. nazif demis ki,

    Kasım 16, 2009 @ 11:59

    benim birselimlen hi4 ama hi4 kimse yarisamaz cunku ocok guzel ve benim guzelim onsus yapamiyorum kalbim ariyor bu sence gercek bi askmidir be kardeslerim lutfen ban yazin ve soylein doslarim.hadi

  114. nazif demis ki,

    Kasım 20, 2009 @ 14:48

    ben birsele deliler gibi asiim ama o bunu anlamiyor ben onu cok ama cok seviyorum onsus yapamiyorum size derdimi burda anladiyorum onu cok ama cok seviyorum onsuz yapamiyorum ve ben simdi cok mutsuzum seni seviyorum birsel.

  115. A@s@I@k cOcUk demis ki,

    Kasım 25, 2009 @ 19:24

    BIR kizi sevdim ama demedim gel ASK katalim seninle bu teftere

  116. nazif demis ki,

    Kasım 30, 2009 @ 18:37

    seni seviyorum B_I_R_S_E_L.

  117. asıqım... demis ki,

    Aralık 5, 2009 @ 16:17

    BUNLARI YAPIPDA OLMUYOR İŞTE İSTESEK TE OLMUYOR ONA OLE ASIqIM Kİ AMA DİYEMİYORUM LÜTFEN DAHA ACIK BİLGİLER VERİN

  118. nazif demis ki,

    Aralık 7, 2009 @ 18:20

    ben birseli cok ama cok seviyorum onsuz yapamiyorum ben ona cok asiim ben onsus napicam ki hic belemem seni seviyorum birsel

  119. nazif demis ki,

    Aralık 11, 2009 @ 16:11

    birsele arkadaslarin dan selam soyluyorum guzel cumleler soyluyorum ama birsel bunu aldirmiyor bile ben se onsuz yapamiyorum bukadar.

  120. BUKET demis ki,

    Aralık 15, 2009 @ 14:52

    BEN ONU ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM AMA SÖYLEYEMİYORUM

  121. ECE demis ki,

    Aralık 15, 2009 @ 14:55

    ONU ÇOOK SEVİYORUM ONDAN AYRILAMAM SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUMM SİNAN

  122. eda!!! şansız kız!!! demis ki,

    Aralık 17, 2009 @ 17:11

    ya banada yardım edin ben birini seviyorum ama sen beni sevmiyorsun diye ayrıldı?? ama
    çok
    seviyorummmmmmmmmmonu aşkım E kalp D

  123. elvin demis ki,

    Ocak 8, 2010 @ 22:17

    ben bir ekem meve elvin kacayı cokkk sewiyorum kız okul 1 ama kız beni sewio ama ben ona cıkma teklifini bugun etim yarın dersanede buluşcaz nasıl dedimm biliyormusunuz? gözelerini baka baka bir carda gelsende bişi dicem dedi gediii ilk öcce ilker kız arkadaşına etti tabi merve anladı bende dedim 1 gülle seni sewi yorumdedim oda bende seni dedi herkesin gözü bizdeydi kız eweet dedi ben duuuuu aşımmmmmmmmmmmmmmmmm birtanem aşkım herşeyim oooooo

  124. suskun demis ki,

    Ocak 12, 2010 @ 17:58

    yha arkadaşlar bana yardım edin ben 7 ye gidiyorum biri beni seviyor ama ben onu arkadaşım olarak görüyorum.
    benim sevdiğim biri var desrlerde filan bana bakıyor beni sevn kişi ile kaç kere kavga ettiğini gördüm bide bana yakın davranıyor n olur bana yardım edin beni seviyor mudur sevmiyorsada ne yapmalıyım.
    sırf ona inat olsun yada kıskandırmak için biri ile çıksam herşey kötüyemi gider yoksa daha iyiyemi???

  125. suskun demis ki,

    Ocak 12, 2010 @ 17:59

    zeynep abl sana güvewniyorum.çok yardımına ihtiyacım var.

  126. suskun demis ki,

    Ocak 13, 2010 @ 15:55

    zeynep abla niye cevap yazmadın n olur yardım et

  127. Deniz demis ki,

    Ocak 20, 2010 @ 16:26

    Yav sevdiğim kıza be seni seviyorum diyemedim ama sen beni cesaretlendirdin ve dedim kızda benden hoşlanıyomuş…

  128. Deniz demis ki,

    Ocak 20, 2010 @ 16:31

    Seni Seviyorum AYSU

  129. gizem demis ki,

    Ocak 24, 2010 @ 15:26

    çok güzel olmuş bunu yazerken gözlerimden damla dmla ya geliyor çünkü çok acı çekiyorum onu çok seviyorum

  130. gizem demis ki,

    Ocak 24, 2010 @ 16:00

    sana aşığım ama nasıl anlatamam sevgilim seni seviyorum hastanım ama nasıl sevgilim gel de ki bana seni seviyorum yalvarırım sevgilim gel ne olur sevgilimmmmmmmm yetmez mi bu çile söyle sevgilim söyle yetmez mi bu çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  131. nazif demis ki,

    Ocak 27, 2010 @ 17:26

    ben birsele artik cikiyorum herseyi sizinlen basardim cok ama cok saolun.

  132. kadersiz demis ki,

    Şubat 18, 2010 @ 20:09

    benim sevdiğim kızın ismi de zeynep. Bir de biz birbirimizi seviyoruz, ama hiç karşı karşıya gelip ben seni seviyirum diyemedik, cesaret edemiyorum e tabi bir kızın bana demesini de beklemiyorum. Offff offf offfff…

  133. daban pop demis ki,

    Şubat 23, 2010 @ 18:47

    cok guzel eline salik cok faydali ben beyendim unarim herkes begenir

  134. murat duman demis ki,

    Mart 17, 2010 @ 13:07

    yha bana cesaret verin nolur kıza deliler gibi sırıl sıklam aşığım nolur yardım edin çok seviyorum askımı

  135. nazif demis ki,

    Mart 22, 2010 @ 14:58

    ben artik kimi seviceemi bilmiyorum birken 4 5 oldular birisi birsel,seynur,arzu,fatme oldular .

  136. jeff hardy demis ki,

    Mart 28, 2010 @ 21:49

    arkadaşlar seni seiyorum demek çok zor ve emin olun sevgilinizle konuşurken lafları saçmalıyarak sölüyosanız siz onu bariz seviosunuz ama onunsizi sevdiğini anlamakta fazla zor deil derste size bakıyosa ve sizinle konuşmaya bayılıyosa belki seviodur ama emin olmayın her an 1 tokat yiyebilirsiniz bu yüzden planlı olun sevdiğinizi belli edin anlarsa direk söze girin deyin ve bunu yapın belki işe yarar ama ben hala yadamadım ya 1 sendedirseviom yardım

  137. nazif demis ki,

    Mart 29, 2010 @ 14:40

    ben bugun cok ama cok mutluyum bugun anladim ki birsel beni cok seviyor cunku bugun biz ilk kez opustuk onu cok ama cok seviyorum bisey olur da ayrilirsak ben yasayamam cunku ben onu cok ama cok seviyorum.

  138. hart demis ki,

    Nisan 3, 2010 @ 22:45

    nazif ya valaha güzel alah sana yaşatmış bizede yaşatır inş size bir şey diyim okadar şaçmalamayın bu böle olmaz gelin size hayatınızın planını söyleyim ama okuyun bakın plan facede sevgilinizle arkadaşsanız bu iş bitti demektir ona slm deyin oda size slm desin konuşun tam çıkarkennnnn yarın sana bişi dicem deyin ve oda şimdi söle der ama sakın sölemeyin burda konuşulacak şey deil deyin yarını bekleyin ve yanına gidin ama gece bişi uydurun sabah ne diosanız deiin ve sana bişi dicem ama konuşmak yok öretmene demek yok aneye babaya demek yok deyin yemin ettirin ve seniseviom dein oda lafları sokmasın önleyinnnnnn ve dedinizmi ozaman sevgili olalımı deyin lütfen sakin de deyin oda hayır derse offfff sizin hale ama evet derse oley sizin hale

  139. samet demis ki,

    Nisan 10, 2010 @ 22:51

    başka bir ardadaşınıza dedittirin örnek ( evren diye bi arkadaş gidiyo sizin sevgilinize polat seni seviyo diyo ) o kabul ederse tamam sonra ne yaparsanız yapın

  140. nazif demis ki,

    Nisan 23, 2010 @ 15:31

    ben birseli hayatimi vericek kadark cok seviyorum onzuz yapamiyorum ona deliler gibi de asiim.

  141. nazif demis ki,

    Nisan 23, 2010 @ 15:33

    Hart alah bana yasati umarim sanada yasatir bol 6ans.

  142. Burcu demis ki,

    Eylül 17, 2010 @ 05:10

    Seni seviyorum demeyi bırakın bir kenara “Aşkım” demeyi bile çok istedim sana… O, o kadar şapşal ki onu en son dudaklarından öptüğümde ondan başkasını asla sevemeyeceğimi anlayamadı. Savaşamadı ve gitti. İLK idin ve herşeyimdin. Ne olursa olsun. Sen bilmesen de SENİ SEVİYORUM ve Seni sevmekten asla vazgeçmedim.
    Bir türlü vazgeçemiyorum aşkım.

  143. Burcu demis ki,

    Eylül 17, 2010 @ 05:13

    İstediğim kadar çırpınsamda, seni yüreğimden, beynimin en ücra köşesinden atamıyorum.Ne yaparsam yapayım. Seni seviyorum Nazif.

  144. poyraz demis ki,

    Ekim 3, 2010 @ 11:41

    ben sevdigim kıza seni sewiyorum diyemiyorum çokkkk utanıyorum kabul etmezse naparım :::::ADMİN NOLUR BİŞE LER SÖLE DE ONU YAPİM??????

  145. sanane demis ki,

    Ekim 14, 2010 @ 20:00

    yha bence bu yorumlar salakça

  146. nazif demis ki,

    Ekim 25, 2010 @ 16:54

    ben seynura deliler gibi asiim onsusz yapamiyorum yapamiyorum her geceaklima geliyor onuz bu hayat yurumuyor onu cok ama cok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm………………………….

  147. Serhat demis ki,

    Ocak 4, 2011 @ 18:23

    BEN ÇOK SÜPER BİR KIZA AŞIĞIM GEÇEN GÜN ONA AÇILMAYI BAŞARDIM VE O DA BANA KARŞI BOŞ DEĞİLMİŞ İYİKİ CESARETİMİ TOPLAYIP ONA ÇIKMA TEKLİFİ ETMİŞİM YOKSA BAŞKALARI KAPARDI AŞKIMI <3 SENİ SEVİYORUM -&%+^ forever YOU & ME

    emre ve ceren sakın aramıza girmeyin

  148. elif demis ki,

    Mart 10, 2011 @ 15:39

    ya birene aşığım ama o çok tatlı ayrca çok yakışıklı ona onu sevdiğimi nasıl diyecem

  149. merve demis ki,

    Nisan 12, 2011 @ 20:06

    SENİ SEVİYORUM DOĞUŞ!!!!

  150. nazif demis ki,

    Mayıs 11, 2011 @ 17:36

    ben sindi cok yalnizim sevdiim kiz baskasinlan cikiyor ben onu elimden kacirdim ama ne olursa olsun onu bekliyecem ve onu sonsuzakadar sevicem yureim yaniyor ama faydasi yok.

  151. nazif demis ki,

    Ekim 14, 2011 @ 18:53

    BEN BIRSEL E AŞIgIM ONU DELI GIBI SEVIYORUUUUUMMMMM….

  152. Efe demis ki,

    Ekim 20, 2011 @ 17:47

    Ben Birini Çok SEviyorum Adı Asmin Burada Güç Topladım Ama Onu Görünce Bütün Cesaretim Yıkıldı

  153. nazif demis ki,

    Şubat 11, 2012 @ 22:55

    az once birsel beni aradi ve bana sordu ki cikma teklifin halq gecerli mi evet dedim ama ona sordum birden bire ne oldu o bana dedi ki sadece dusundum yani sizin anliqcainiz biz tekrar beraberiz meersem ben onu nekedar cok sevmisim de haberim yokmus ama artik umrumda deil isterse bas bakan bile duysun ben onu artik birakmiqcaim cunku ben onu cok seviyorum.

  154. onu seven biri demis ki,

    Şubat 16, 2012 @ 14:56

    ya allah aşkına bana bir yardımcı olun napacağımı bilmiyorum.

    BİRİNİ ÇOK SEVİYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM (L)

    ne zaman onu kızlarla görsem dayanamıyorum çıldırıyorum o bnle uğraşıyo hemde çok bana kanka diyo ama ya bana fikir vermek isteyen…

  155. onu seven biri demis ki,

    Şubat 16, 2012 @ 14:58

    ya allah aşkına bana bir yardımcı olun napacağımı bilmiyorum.

    BİRİNİ ÇOK SEVİYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM
    ne zaman onu kızlarla görsem dayanamıyorum çıldırıyorum o bnle uğraşıyo hemde çok bana kanka diyo ama ya bana fikir vermek isteyen…

  156. ismail:( demis ki,

    Mart 7, 2012 @ 19:35

    bir kızı seviyorum çok güzel ama söylemek istiyorum söyleyemiyorum cesaretim toplayıp karşısına çıkıyorum 1 söz söyleyemiyorum söyledikten snra küzmesinden korkuyorum

  157. isimsiz kahraman demis ki,

    Mart 22, 2012 @ 22:50

    vavvvvvvvvvvvvvvvv

  158. nazif demis ki,

    Nisan 17, 2012 @ 21:33

    Ask neden hep boyle insana aci cektiriyor.

  159. melih demis ki,

    Haziran 28, 2012 @ 19:46

    emine seni çok seviyorum

  160. furkan demis ki,

    Eylül 12, 2012 @ 16:51

    arkadaşlar ben bi kızı seviyorum ama açılmaya çekiniyorum nasıl açılabilirim…

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Yorumlariniz


Bu site WordPress ile hazirlanmistir. Tasarimda Andreas Viklund , David Peralty, Stephen Lau ve TalkXHTML.com un emekleri vardir. Zeynebim, Zeynep, Arzu Meral, Zeynep Arzu Meral, Zeynep Arzu Cetin